Marco Club

In stock
0.00
(0 reviews) Write a review
MarcoClub12785
In stock
0.00
(0 reviews) Write a review
MarcoClub12785
3,00000 Lekë
6,00000 Lekë
You save: 3,00000 Lekë

Karta është e vlefshme 1 vit nga data e aktivizimit.

+
Add to cart
This item is sold by
Store rating:
0.00
Location:
Phone:
+
Marco Club
In stock
0.00
(0 reviews) Write a review

Description

Bëhu Pjesë e Marco Club

Eksperienca e blerjeve në Marco Kids bëhet edhe më speciale me programin tonë Marco Club! Blerja e kartës të Marco Kids ju mundëson të bëheni automatikisht pjesë e Marco Club, ku do të përfitoni nga avantazhet ekskluzive:

  • 15% Vlerë Shtesë për çdo rimbushje të kartës tuaj.
  • Ofertat Ekskluzive dhe zbritje të personalizuara për anëtarët VIP.
  • Shërbim Klienti Prioritar për një eksperiencë të përsosur blerjeje.

Bashkohuni me Marco Club dhe përfitoni nga këto privilegje unike që do t’i bëjnë blerjet tuaja edhe më të këndshme. Lehtë për t'u përdorur dhe e vlefshme për çdo rast, Marco Club është çelësi për të marrë më të mirën nga çdo vizitë në dyqanin tonë.

Similar Products

You may also be interested in