Rrethore për fëmijë e rregullueshme me 7 shpejtësi

I Disponueshëm
0.00
(0 reviews) Write a review
00619007371001
-20%
I Disponueshëm
0.00
(0 reviews) Write a review
00619007371001
3,59200 Lekë
4,49000 Lekë
Kursen: 89800 Lekë
+
Bli Tani
Ky artikull shitet nga
Store rating:
0.00
Nr. Telefonit:

Description

Përshkrimi: 

•  Rregullime të lartësisë për të akomoduar këmbët në rritje.

•  Paloset me dorë për ruajtje.

•  Sedilje e butë e lëvizshme e mbushur për të mbështetur fëmijën ndërsa ai luan dhe lëviz përreth.

•  Rrotat kufizuese të shpejtësisë.

•  Mbështetje e shpinës për rehatinë e foshnjës.

• Pozicione të ndryshme në lartësi.

• Madhësia :H - 52 W -69 CM

• I përshtatshëm për bebe deri në 11 kg.

•  Për moshat 6 muaj e lart.

•  Për komoditetin e shtuar për ju dhe foshnjat tuaja, tavolina e ecjes dhe shkopi shtytës ju ofrojnë opsione të mëtejshme dhe komoditetin e dëshiruar. Të dy jastëku dhe shtylla janë të lëvizshme duke ju dhënë të gjitha opsionet për të përmbushur kërkesat tuaja.

•  Material cilësor - Material PP miqësor ndaj mjedisit, me cilësi të lartë, shumë i sigurt, jo toksik, i qëndrueshëm dhe i lehtë për t'u pastruar.

•  I rregullueshëm në lartësi - Jastëku i sediljes mund të rregullohet në lartësi (rregullim në 6 nivele), i përshtatshëm për bebe 23-35 inç (60-94 cm), i rehatshëm, i frymëmarrjes dhe parandalon lëvizjen e këmbëve.

•  Siguria dhe Stabiliteti - Shasia me përmasa të mëdha, dizajn i rrumbullakët, qendra e gravitetit në majë të 6 rrotave universale, nuk do të arrijë këmbën, e lehtë për t'u çuar përpara, mbrapa dhe rrotullim.

•  E palosshme - Lehtë për t'u palosur dhe për t'u bartur pa kërkuar mjete të tjera. Ka një kërkesë shumë të vogël hapësirë, ruajtje të thjeshtë në shtëpi.


Features

Materiale:
Plastike
Ngjyrë:
Rozë

Similar Products

You may also be interested in