Motorr Elektrik me 4 Rrota per Fëmije

I Disponueshëm
0.00
(0 reviews) Write a review
00611001380002
-30%
I Disponueshëm
0.00
(0 reviews) Write a review
00611001380002
6,71300 Lekë
9,59000 Lekë
Kursen: 2,87700 Lekë
+
Bli Tani
Ky artikull shitet nga
Store rating:
0.00
Nr. Telefonit:
+
Motorr Elektrik me 4 Rrota per Fëmije
I Disponueshëm
0.00
(0 reviews) Write a review

Description

Përshkrimi : 

• Koha e karikimit: 6 – 8 orë, mund të funksionojë 1 – 2 orë

• PARAQITJA REALISTIKE: E dizenjuar me fenerë të ndezur LED, bori dhe muzikë,  do t'u sigurojë fëmijëve tuaj përvojën më realiste të drejtimit. Nuk ka dyshim se fëmija juaj do të ketë aventurën më të mirë sa herë që do të hipë.


• RROTA TË TRASHA: Ky motor për fëmijë ka 4 rrota rezistente ndaj konsumit për një udhëtim të qetë dhe mund të trajtojë një gamë të gjerë sipërfaqesh, si rrugë betoni, dysheme druri dhe më shumë.


 •Motori  me 4 rrota ka vetëm disa butona dhe një pedale këmbësh që të vegjlit ta kontrollojnë lehtësisht. Është e lehtë për t'u përdorur dhe fëmijët e vegjël mund të mësojnë ta manovrojnë atë në mënyrë fleksibël. Përveç kësaj, sedilja e zgjatur ofron një përvojë më të rehatshme.


•  Gjithçka që ju nevojitet është një sipërfaqe e sheshtë që fëmija juaj të kalojë dhe të luajë lirshëm. Mosha e rekomanduar: 1-5 vjeç.


Features

Materiale:
Plastike
Ngjyrë:
E Kuqe

Similar Products

You may also be interested in