Motorr elektrik për fëmijë

I Disponueshëm
0.00
(0 reviews) Write a review
00042001380608
I Disponueshëm
0.00
(0 reviews) Write a review
00042001380608
19,31300 Lekë
27,59000 Lekë
Kursen: 8,27700 Lekë
+
Bli Tani
Ky artikull shitet nga
Store rating:
0.00
Nr. Telefonit:
+
Motorr elektrik për fëmijë
I Disponueshëm
0.00
(0 reviews) Write a review

Description

Përshkrimi : 

• Lehtë për t'u hipur: Femija juaj mund ta përdorë këtë motoçikletë lehtësisht vetë me pedal për përshpejtim. Gjithçka që ju nevojitet është një sipërfaqe e lëmuar dhe e sheshtë për të pasur fëmijët tuaj në lëvizje. Motoçikleta është e qetë dhe e thjeshtë për t'u ngarë për vogëlushin ose fëmijët e vegjël

• Shumëfunksione: 

1. Duke shtypur butonin e integruar të muzikës, USB dhe borisë, fëmija juaj mund të dëgjojë muzikën që lidhet me USB-në gjatë kalimit. 

2. Fenerët e punës e bëjnë atë më realist. 

3. Pajisur me çelësa ndezës/fikje dhe përpara/prapa për një udhëtim të lehtë .Bateria e rikarikueshme: vjen me një karikues, fëmija juaj mund të hipë vazhdimisht mbi të për shumë herë . Kënaqësi e plotë kur kjo motoçikletë është plotësisht e ngarkuar, fëmija juaj mund ta luajë vazhdimisht për 40 minuta, gjë që siguron që fëmija juaj ta shijojë me bollëk

• Material i sigurt dhe i qëndrueshëm : Bërë nga material plastik i sigurt miqësor ndaj mjedisit. Ky udhëtim me biçikletë është i qëndrueshëm dhe i padëmshëm për trupin e njeriut. Për më tepër, ai vjen me një bateri të ringarkueshme dhe një përshtatës karikues, duke i lejuar fëmijët të shijojnë 40 minuta lojë. Koha e karikimit është rreth 8-12 orë çdo herë

• Drita të dyfishta LED : Dy drita të ndritshme LED në pjesën e përparme ndriçojnë mjedisin e errët për ngarje të sigurt. Duket e lezetshme dhe realiste sikur një biçikletë e vërtetë mund të nxisë interesin e fëmijëve, produkti kërkon vetë-montim të lehtë. Manuali i udhëzimeve jepet me paketim dhe vjen me një karikues Është një dhuratë e përkryer për fëmijët 3 deri në 8 vjeç

Features

Materiale:
Plastike
Ngjyrë:
E Kuqe

Similar Products

You may also be interested in