Kominoshe për djem

I Disponueshëm
0.00
(0 reviews) Write a review
WM9209LL
I Disponueshëm
0.00
(0 reviews) Write a review
WM9209LL
1350
+
Bli Tani
Ky artikull shitet nga
Store rating:
0.00
Nr. Telefonit:
+
Kominoshe për djem
I Disponueshëm
0.00
(0 reviews) Write a review

Description

Produktet tona janë bërë nga pëlhura pambuku organik që nuk përmbajnë substanca kancerogjene që i kushtojnë rëndësi të madhe lëkurës së foshnjave tona dhe nuk shkaktojnë reaksione alergjike.

Disa nga përfitimet kryesore të pambukut organik janë aftësia e tij për t'u zbutur me kalimin e kohës duke mbetur i qëndrueshëm. Pambuku me cilësi të lartë është në mënyrë të pashmangshme më i butë dhe ka veti të mira izoluese. Vlerësohet për aftësinë e tij për të ruajtur freskinë në muajt e verës dhe për të ruajtur ngrohtësinë në mot të ftohtë. Përveç kësaj, është gjithashtu më miqësor ndaj mjedisit. Është gjithashtu anti-alergjik, që do të thotë se është i mirë për njerëzit që vuajnë nga alergjitë, për shembull, astma. Pambuku organik gjithashtu ka një thithje të madhe lagështie për djersën ose ujin, kur larja nuk prish fibrat.

Çdo madhësi produkti përbëhet nga një set me 2 pjesë.

Grupmoshat:

  • 62cm / 3 – 6 (Muajsh)
  • 68cm / 6 – 9 (Muajsh)
  • 74cm / 9 -12 (Muajsh)
  • 80cm /12-18 (Muajsh)
  • 86cm /18-24 (Muajsh) – 1/2(Vjeç)

Features

Gjatësia:
  • E gjatë
Gjatësia e mëngës:
  • Mëngë të gjata
Model (pëlhurë):
Printime
Ngjyrë:
Blu e theksuar e errët
Përbërja e pëlhurës:
  • Pambuk Organik
Gjinia:
Mashkull

Similar Products

You may also be interested in