Kominoshe

I Disponueshëm
0.00
(0 reviews) Write a review
WM9577OE
I Disponueshëm
0.00
(0 reviews) Write a review
WM9577OE
1490
+
Bli Tani
Ky artikull shitet nga
Store rating:
0.00
Nr. Telefonit:
+
Kominoshe
I Disponueshëm
0.00
(0 reviews) Write a review

Description

Produktet tona janë bërë nga pëlhura pambuku organik që nuk përmbajnë substanca kancerogjene që i kushtojnë rëndësi të madhe lëkurës së foshnjave tona dhe nuk shkaktojnë reaksione alergjike.

Disa nga përfitimet kryesore të pambukut organik janë aftësia e tij për t'u zbutur me kalimin e kohës duke mbetur i qëndrueshëm. Pambuku me cilësi të lartë është në mënyrë të pashmangshme më i butë dhe ka veti të mira izoluese. Vlerësohet për aftësinë e tij për të ruajtur freskinë në muajt e verës dhe për të ruajtur ngrohtësinë në mot të ftohtë. Përveç kësaj, është gjithashtu më miqësor ndaj mjedisit. Është gjithashtu anti-alergjik, që do të thotë se është i mirë për njerëzit që vuajnë nga alergjitë, për shembull, astma. Pambuku organik gjithashtu ka një thithje të madhe lagështie për djersën ose ujin, kur larja nuk prish fibrat.

Grupmoshat:

  • 56cm / 0 – 3 (Muaj)
  • 62cm / 3 – 6 (Muaj)

Features

Dekolte:
  • Jakë V
Model (pëlhurë):
Printime
Ngjyrë:
Blu e theksuar e errët
Përbërja e pëlhurës:
  • Pambuk Organik
Stili:
  • Kostum
Gjinia:
Mashkull

Similar Products

You may also be interested in