Set Veror për Djem

I Disponueshëm
0.00
(0 reviews) Write a review
WM4612CN
I Disponueshëm
0.00
(0 reviews) Write a review
WM4612CN
875
1750
Kursen: 875
+
Bli Tani
Ky artikull shitet nga
Store rating:
0.00
Nr. Telefonit:
+
Set Veror për Djem
I Disponueshëm
0.00
(0 reviews) Write a review

Description

Produktet tona janë bërë nga pëlhura pambuku organik që nuk përmbajnë substanca kancerogjene që i kushtojnë rëndësi të madhe lëkurës së foshnjave tona dhe nuk shkaktojnë reaksione alergjike.

Disa nga përfitimet kryesore të pambukut organik janë aftësia e tij për t'u zbutur me kalimin e kohës duke mbetur i qëndrueshëm. Pambuku me cilësi të lartë është në mënyrë të pashmangshme më i butë dhe ka veti të mira izoluese. Vlerësohet për aftësinë e tij për të ruajtur freskinë në muajt e verës dhe për të ruajtur ngrohtësinë në mot të ftohtë. Përveç kësaj, është gjithashtu më miqësor ndaj mjedisit. Është gjithashtu anti-alergjik, që do të thotë se është i mirë për njerëzit që vuajnë nga alergjitë, për shembull, astma. Pambuku organik gjithashtu ka një thithje të madhe lagështie për djersën ose ujin, kur larja nuk prish fibrat.

Grupmoshat:

  • 62cm / 3 – 6 (Muajsh)
  • 68cm / 6 – 9 (Muajsh)
  • 74cm / 9 -12 (Muajsh)
  • 80cm /12-18 (Muajsh)
  • 86cm /18-24 (Muajsh) – 1/2(Vjeç)
  • 92cm /24-36 (Muajsh) – 2/3(Vjeç)

Features

Jakë:
  • Jakë e kthyer
Model (pëlhurë):
Printime
Ngjyrë:
Blu e theksuar e errët
Përbërja e pëlhurës:
  • Pambuk Organik
Gjinia:
Mashkull

Similar Products

You may also be interested in