Komplet xhinsi

I Disponueshëm
0.00
(0 reviews) Write a review
WM6244KO_75FB
I Disponueshëm
0.00
(0 reviews) Write a review
WM6244KO_75FB
3250
+
Bli Tani
Ky artikull shitet nga
Store rating:
0.00
Nr. Telefonit:
+
Komplet xhinsi
I Disponueshëm
0.00
(0 reviews) Write a review

Description

E krijuar për t'u përdorur për një kohë të gjatë. Produktet tona prodhohen pa përdorimin e kimikateve të dëmshme për mjedisin në një proces prodhimi që kursen energji dhe me efikasitet ndaj ujit.

Komplete veshjesh për djem në stile të ndryshme me materiale xhinse dhe pambuku. Xhaketa përbëhet nga një jakë e vogël, kopsa metalikë, xhepa përpara dhe mëngë të shkurtra të shoqëruara me xhinse pambuku. Përmbajtja e pambukut riciklohet pjesërisht – kujdesuni për të, riparoni dhe ricikloni.


Çdo madhësi produkti përbëhet nga një set me 3 pjesë.

Grupmoshat:

  • 1 - 4 ( Vjeç)

Features

Dekolte:
  • Jakë e rrumbullakët
Gjatësia:
  • E gjatë
Gjatësia e mëngës:
  • Mëngë të shkurtra
Jakë:
  • Jakë e kthyer poshtë
Model (pëlhurë):
Printime
Ngjyrë:
Jeshile
Përbërja e pëlhurës:
  • Xhins
Stili:
  • Xhaketë
  • Xhins
Gjinia:
Mashkull

Similar Products

You may also be interested in