Fustan Me Kuadratë

I Disponueshëm
0.00
(0 reviews) Write a review
2092-2
I Disponueshëm
0.00
(0 reviews) Write a review
2092-2
1750
2500
Kursen: 750
+
Bli Tani
Ky artikull shitet nga
Store rating:
0.00
Nr. Telefonit:
+
Fustan Me Kuadratë
I Disponueshëm
0.00
(0 reviews) Write a review

Description

E krijuar për t'u përdorur dhe dashur për një kohë të gjatë!

Ne kujdesemi për lëkurën e foshnjave dhe fëmijëve të klientëve tanë, ndaj zgjedhim pambukun më cilësor dhe të shëndetshëm (shumica e produkteve tona përdorin pëlhurë pambuku 100% kompakt të krehur) dhe gjithashtu parandalojmë vazhdimisht përzierjen e materialit me kimikate të dëmshme. Prodhimi ynë është në përputhje me standardet OEKO-TEX 100, EAC, etj.

Madhësitë:

  • 86 cm / 18-24 (Muaj) – 1/2 (Vjet)
  • 92cm /24-36 (Muaj) – 2/3 (Vjet)
  • 98 cm / 36-48 (Muaj) – 3/4 (Vjet)
  • 104 cm / 48-60 (Muaj) - 4/5 (Vjet)

Features

Gjatësia e mëngës:
  • Pa mëngë
Model (pëlhurë):
Me damë
Ngjyrë:
Red -Black
Përbërja e pëlhurës:
  • Pambuk
Stili:
  • Overall Dress
Gjinia:
Femër

Similar Products

You may also be interested in