Streçe të Gjata me Stampim Meow 3 - 6 Vjeç

I Disponueshëm
0.00
(0 reviews) Write a review
WM3224IV_8B99
I Disponueshëm
0.00
(0 reviews) Write a review
WM3224IV_8B99
1250
+
Bli Tani
Ky artikull shitet nga
Store rating:
0.00
Nr. Telefonit:
+
Streçe të Gjata me Stampim Meow 3 - 6 Vjeç
I Disponueshëm
0.00
(0 reviews) Write a review

Description

Produktet tona janë bërë nga pëlhura pambuku që nuk përmbajnë substanca kancerogjene që i kushtojnë rëndësi të madhe lëkurës së foshnjave tona dhe nuk shkaktojnë reaksione alergjike. Disa nga përfitimet kryesore të pambukut janë aftësia e tij për t'u zbutur me kalimin e kohës duke mbetur i qëndrueshëm. Pambuku me cilësi të lartë është në mënyrë të pashmangshme më i butë dhe ka veti të mira izoluese. Vlerësohet për aftësinë e tij për të ruajtur freskinë në muajt e verës dhe për të ruajtur ngrohtësinë në mot të ftohtë. Përveç kësaj, është gjithashtu më miqësor ndaj mjedisit. Është gjithashtu anti-alergjik, që do të thotë se është i mirë për njerëzit që vuajnë nga alergjitë, për shembull, astma. Pambuku gjithashtu ka një thithje të madhe lagështie për djersën ose ujin, kur larja nuk prish fibrat.

Grupmoshat:

  • 92cm / 24-36 (Muajsh) – 2/3 (Vjeç)
  • 98cm / 36-48 (Muajsh) – 3/4 (Vjeç)
  • 104cm / 48-60 (Muajsh) – 4/5 (Vjeç)
  • 110cm / 60-72 (Muajsh) – 5/6 (Vjeç)

Features

Gjatësia:
  • E gjatë
Model (pëlhurë):
Mace
Ngjyrë:
Blu e theksuar e errët
Përbërja e pëlhurës:
  • Pambuk
Gjinia:
Femër

Similar Products

You may also be interested in