Kostum Me Qendisje Freedom

I Disponueshëm
0.00
(0 reviews) Write a review
2066-1 RPT_1030
I Disponueshëm
0.00
(0 reviews) Write a review
2066-1 RPT_1030
1790
3580
Kursen: 1790
+
Bli Tani
Ky artikull shitet nga
Store rating:
0.00
Nr. Telefonit:
+
Kostum Me Qendisje Freedom
I Disponueshëm
0.00
(0 reviews) Write a review

Description

E krijuar për t'u përdorur dhe dashur për një kohë të gjatë!
Ne kujdesemi për lëkurën e foshnjave dhe fëmijëve të klientëve tanë, ndaj zgjedhim pambukun më cilësor dhe të shëndetshëm (shumica e produkteve tona përdorin pëlhurë pambuku 100% kompakt të krehur) dhe gjithashtu parandalojmë vazhdimisht përzierjen e materialit me kimikate të dëmshme. Prodhimi ynë është në përputhje me standardet OEKO-TEX 100, EAC, etj.


Madhësitë:

  • 86 cm / 18-24 (Muaj) – 1/2 (Vjet)
  • 92cm /24-36 (Muaj) – 2/3 (Vjet)
  • 98 cm / 36-48 (Muaj) – 3/4 (Vjet)
  • 104 cm / 48-60 (Muaj) - 4/5 (Vjet)
  • 110 cm / 60-72 (Muaj) - 5/6 (Vjet)

Features

Dekolte:
  • Jakë e rrumbullakët
Gjatësia e mëngës:
  • Mëngë të gjata
Jakë:
  • Jakë e rrumbullakosur
Model (pëlhurë):
Printime me tekst
Ngjyrë:
e Zezë
Përbërja e pëlhurës:
  • Pambuk
Stili:
  • Me kapuç
Gjinia:
Unisex

Similar Products

You may also be interested in