Bluzë me mëngë të shkurtra

I Disponueshëm
0.00
(0 reviews) Write a review
WM5435CL
I Disponueshëm
0.00
(0 reviews) Write a review
WM5435CL
450
690
Kursen: 240
+
Bli Tani
Ky artikull shitet nga
Store rating:
0.00
Nr. Telefonit:
+
Bluzë me mëngë të shkurtra
I Disponueshëm
0.00
(0 reviews) Write a review

Description

Produktet tona janë bërë nga pëlhura pambuku që nuk përmbajnë substanca kancerogjene që i kushtojnë rëndësi të madhe lëkurës së foshnjave tona dhe nuk shkaktojnë reaksione alergjike.

Disa nga përfitimet kryesore të pambukut janë aftësia e tij për t'u zbutur me kalimin e kohës duke mbetur i qëndrueshëm. Pambuku me cilësi të lartë është në mënyrë të pashmangshme më i butë dhe ka veti të mira izoluese. Vlerësohet për aftësinë e tij për të ruajtur freskinë në muajt e verës dhe për të ruajtur ngrohtësinë në mot të ftohtë. Përveç kësaj, është gjithashtu më miqësor ndaj mjedisit. Është gjithashtu anti-alergjik, që do të thotë se është i mirë për njerëzit që vuajnë nga alergjitë, për shembull, astma. Pambuku gjithashtu ka një thithje të madhe lagështie për djersën ose ujin, kur larja nuk prish fibrat.

Grupmoshat:

  • 6- 9 ( Muajsh)
  • 9- 12 ( Muajsh )
  • 12- 18 ( Muajsh)
  • 18 - 24 ( Muajsh )

Features

Gjatësia:
  • I shkurtër
Gjatësia e mëngës:
  • Mëngë të shkurtra
Model (pëlhurë):
Pa model
Ngjyrë:
Jeshile
Përbërja e pëlhurës:
  • Pambuk
Stili:
  • Me kopsa
Gjinia:
Femër

Similar Products

You may also be interested in