Kostum me qingja të qendisur

I Disponueshëm
0.00
(0 reviews) Write a review
648-2
I Disponueshëm
0.00
(0 reviews) Write a review
648-2
1694
2420
Kursen: 726
+
Bli Tani
Ky artikull shitet nga
Store rating:
0.00
Nr. Telefonit:
+
Kostum me qingja të qendisur
I Disponueshëm
0.00
(0 reviews) Write a review

Description

E krijuar për t'u përdorur dhe dashur për një kohë të gjatë!

Ne kujdesemi për lëkurën e foshnjës dhe fëmijëve të klientëve tanë, prandaj zgjedhim pambukun e shëndetshëm dhe më të mirë (shumica e produkteve tona përdoren 100% pëlhurë kompakte pambuku e krehur) gjithashtu ne vazhdimisht parandalojmë përzierjen e materialit me ndonjë kimikat të dëmshëm . Prodhimi ynë është në përputhje me OEKO-TEX 100, normat EAC, etj.

Madhësitë:

80cm /12-18 (muaj)

86cm /18-24 (muaj) – 1/2 (vjet)

Features

Dekolte:
  • Jakë e rrumbullakët
Gjatësia e mëngës:
  • Mëngë të gjata
Jakë:
  • Jakë e rrumbullakosur
Model (pëlhurë):
Printime
Ngjyrë:
Gri
Përbërja e pëlhurës:
  • Pambuk
Gjinia:
Femër

Similar Products

You may also be interested in