Nappy Diaper Bag

I Disponueshëm
0.00
(0 reviews) Write a review
A3762022211008
-45%
I Disponueshëm
0.00
(0 reviews) Write a review
A3762022211008
2,49000 Lekë
4,55000 Lekë
Kursen: 2,06000 Lekë
+
Bli Tani
Ky artikull shitet nga
Store rating:
0.00
Nr. Telefonit:
+
Nappy Diaper Bag
I Disponueshëm
0.00
(0 reviews) Write a review

Description

Është një çantë në stil çanta shpine, me dy rripa supe të rregullueshme dhe një dorezë sipër. Çanta është bërë nga një material i qëndrueshëm dhe është rezistent ndaj ujit.

Çanta e pelenave ka një ndarje të madhe kryesore, si dhe disa xhepa dhe ndarje më të vogla. Ndarja kryesore është mjaft e madhe për të mbajtur të gjitha gjërat thelbësore të fëmijës suaj, si pelenat, pecetat, shishet, rrobat dhe lodrat. Xhepat dhe ndarjet më të vogla janë perfekte për ruajtjen e sendeve më të vogla, të tilla si çelësat, portofolin, telefonin dhe ushqimet.

Çanta e pelenave ka gjithashtu një jastëk ndërrimi të ngjitur në pjesën e pasme të çantës. Kjo e bën të lehtë ndryshimin e pelenës së fëmijës tuaj në lëvizje. Mbështetja e ndërrimit është gjithashtu e lëvizshme për pastrim të lehtë.

Në përgjithësi, çanta e pelenave është një çantë e gjerë dhe funksionale që është e përkryer për të mbajtur të gjitha gjërat thelbësore të fëmijës suaj. Është gjithashtu elegant dhe i qëndrueshëm, duke e bërë atë një zgjedhje të shkëlqyer për përdorim të përditshëm.

Këtu janë disa veçori shtesë që mund të dëshironi të kërkoni në një çantë pelenash:

Xhepa shishe të izoluar për të mbajtur pijet të ftohta ose të ngrohta Mbajtëse biberonësh të integruar Rripat e karrocës për të lidhur çantën në karrocën tuaj Një fole çelësash që t'i gjeni lehtësisht çelësat tuaj Një xhep shishe uji Një xhep mbrojtës kundër diellit Një xhep për heqjen e pelenave

Features

Materiale:
Fabric
Ngjyrë:
Blu

Similar Products

You may also be interested in