Xhaketë xhins për djem me qëndisje me aruss

I Disponueshëm
0.00
(0 reviews) Write a review
MK476880304
I Disponueshëm
0.00
(0 reviews) Write a review
MK476880304
2,49000 Lekë
+
Bli Tani
Ky artikull shitet nga
Store rating:
0.00
Nr. Telefonit:
+
Xhaketë xhins për djem me qëndisje me aruss
I Disponueshëm
0.00
(0 reviews) Write a review

Description

Emri i pëlhurës: Pambuk
Me kapuç apo jo: Pa kapuç
Trashësia: E zakonshme
Modeli: Animacion vizatimor
Teknologjia e pëlhurës: Trajtim zbutës, larje me enzima
Elementi: Xhaket
Stina e përshtatshme: Pranvera dhe Vjeshta
Lartësia e përshtatshme: 90cm,100cm,110cm,120cm,130cm,140cm,90cm-140cm
I përshtatshëm për grupmoshat: Fëmijë (3-8 vjeç)

Features

Ngjyrë:
Denim

Similar Products

You may also be interested in