Atlete me Njëbrirësh Bebe

I Disponueshëm
0.00
(0 reviews) Write a review
200102121
I Disponueshëm
0.00
(0 reviews) Write a review
200102121
3,65000 Lekë
+
Bli Tani
Ky artikull shitet nga
Store rating:
0.00
Nr. Telefonit:
+
Atlete me Njëbrirësh Bebe
I Disponueshëm
0.00
(0 reviews) Write a review

Përshkrimi

Këpucët janë 100% pëlhurë pambuku dhe stampa të shëndetshme me bazë uji që nuk dalin.

Është projektuar posaçërisht për nënën, foshnjën dhe fëmijët.

Karakteristikat

Model (pëlhurë):
Modeli me Njëbrirësh

Produkte të Ngjashme nga Shitësi

You may also be interested in