Baby good four-wheel shock-absorbing

I Disponueshëm
0.00
(0 reviews) Write a review
000480051601003
-20%
I Disponueshëm
0.00
(0 reviews) Write a review
000480051601003
19,11200 Lekë
23,89000 Lekë
Kursen: 4,77800 Lekë
E zezë - Rozë e errët
+
Bli Tani
Ky artikull shitet nga
Store rating:
0.00
Nr. Telefonit:
+
Baby good four-wheel shock-absorbing
I Disponueshëm
0.00
(0 reviews) Write a review

Description

Është bërë me materiale të cilësisë së lartë dhe përmban një sërë veçorish që e bëjnë të lehtë për t'u përdorur dhe komod si për fëmijën ashtu edhe për prindin.

Karroca ka një sedilje të kthyeshme që mund të përdoret ose me fytyrë përpara ose nga pas. Kjo i lejon fëmijës ose të përballet me prindin ose të përballet me botën, në varësi të preferencës së tyre. Sedilja është gjithashtu e rregullueshme për t'iu përshtatur fëmijëve të madhësive të ndryshme.

Karroca ka një tendë të madhe që siguron hije dhe mbrojtje nga elementët. Mbulesa është gjithashtu e rregullueshme, kështu që ju mund ta poziciononi atë për të siguruar mbulimin më të mirë të mundshëm për fëmijën tuaj.

Karroca ka një tabaka që mund të përdoret për ushqime, pije ose lodra. Tabakaja është e lëvizshme, kështu që mund ta pastroni me lehtësi ose ta hiqni kur nuk është në përdorim.

Karroca ka gjithashtu një numër xhepash dhe koshash për ruajtje. Këto mund të përdoren për të ruajtur pelena, peceta, shishe dhe sende të tjera thelbësore.

Karroca është e lehtë për t'u palosur dhe shpalosur, dhe është gjithashtu e lehtë, kështu që është e lehtë për t'u bartur dhe transportuar.

Në përgjithësi, karroca e zezë dhe e artë me kapuç dhe tabaka është një zgjedhje e shkëlqyer për prindërit që janë në kërkim të një karroce elegante, funksionale dhe të lehtë për t'u përdorur.

Këtu janë disa detaje shtesë:

• Karroca ka një parzmore me pesë pika për ta mbajtur fëmijën tuaj të sigurt dhe të sigurt.

• Karroca ka pezullim me të gjitha rrotat për një udhëtim të qetë.

• Karroca ka bravë të rrotave të përparme për qëndrueshmëri.

• Karroca ka një mbajtëse filxhani dhe një shportë magazinimi.

• Karroca është e përshtatshme për fëmijë nga 6 muaj deri në 3 vjeç.

Features

Materiale:
Steel
Ngjyrë:
E zezë - Rozë e errët

Similar Products

You may also be interested in