Baby trolley stroller folding two-way

I Disponueshëm
0.00
(0 reviews) Write a review
00058005351005
I Disponueshëm
0.00
(0 reviews) Write a review
00058005351005
20,15200 Lekë
25,19000 Lekë
Kursen: 5,03800 Lekë
+
Bli Tani
Ky artikull shitet nga
Store rating:
0.00
Nr. Telefonit:
+
Baby trolley stroller folding two-way
I Disponueshëm
0.00
(0 reviews) Write a review

Description

Hapni një përvojë të re udhëtimi me karrocën për fëmijë.

Më e gjerë, më komode se kurrë, dizajn elegant,e rrotullueshme 360 gradë.

Mund të shtyhet në 2 drejtime, mund të ulet dhe të shtrihet.

Me pamje nga brenda, i rregullueshëm në 5 nivele.

E kthyer nga jashtë, e rregullueshme në 4 nivele

E palosshme, e lehtë, vetëm 7,5 kg.

Mbështetës i butë, ndenjëse në formë ovale.

Pesha deri në 25 kg.

Të japësh një ndjenjë të përqafimit si të jesh në barkun e nënës.

Ombrella mbrojtëse UV me vrima ajrimi.

Lartësia e rregullueshme e dorezës së shtytjes me 4 nivele.

Mbështetëse këmbësh me 2 kate për fëmijë të vegjël dhe më të mëdhenj.

Shportë e madhe, kapaciteti 1.5 kg.

Amortizator valësh, rrota gome, i butë në të gjitha sipërfaqet.

Features

Materiale:
Aluminum
Ngjyrë:
Lejla

Similar Products

You may also be interested in