Long Tracksuit Hoodie Set

I Disponueshëm
0.00
(0 reviews) Write a review
224175180304
-16%
I Disponueshëm
0.00
(0 reviews) Write a review
224175180304
1,50000 Lekë
1,79000 Lekë
Kursen: 29000 Lekë
Gri
+
Bli Tani
Ky artikull shitet nga
Store rating:
0.00
Nr. Telefonit:
+
Long Tracksuit Hoodie Set
I Disponueshëm
0.00
(0 reviews) Write a review

Description

Me stil dhe me cilësi të lartë! E krijuar për t'u përdorur dhe dashur për një kohë të gjatë! Ne kujdesemi për lëkurën e foshnjës dhe fëmijëve të klientëve tanë, prandaj zgjedhim materialet më të shëndetshme dhe më të mira. Produktet tona nuk përmbajnë substanca kancerogjene dhe nuk shkaktojnë reaksione alergjike.

Features

Ngjyrë:
Gri

Similar Products

You may also be interested in