Triçikletë me pedale me tre rrota për fëmijë

I Disponueshëm
0.00
(0 reviews) Write a review
020030041240307
-9%
I Disponueshëm
0.00
(0 reviews) Write a review
020030041240307
4,00000 Lekë
4,39000 Lekë
Kursen: 39000 Lekë
+
Bli Tani
Ky artikull shitet nga
Store rating:
0.00
Nr. Telefonit:

Description


Përshkrimi :


• Materiali: çelik inox + plastikë

• Rrotat: EVA

• Pedale kundër rrëshqitjes

• Zile, shportë e vogël 

Karakteristikat:

• MOSHAT E REKOMANDUARA: 10 muaj - 3 vjec. Ne rekomandojmë fëmijën 10-24 muajsh të përdorë modalitetin me tre rrota. Triçikleta më e mirë 3 në 1 me ekuilibër për fëmijë.

• I FORTË DHE I KOMODË: Triçikleta për fëmijë ka kornizë sigurie prej çeliku të karbonit, rrota të qëndrueshme dhe pa zhurem, mjaft të forta për ngasje brenda ose jashtë. Dorezat e buta dhe sedilja e bëjnë levizjen e rehatshëm të fëmijëve

•  Biçikleta jonë për fëmijë është dhurata më e mirë e ditëlindjes për fëmijën që të mësojë të ngasë biçikletën. Lodra e shkëlqyer  fëmijë qe zhvillon ekuilibrin e fëmijëve dhe i ndihmon fëmijët të fitojnë  drejtimin, koordinimin dhe besimin në moshë të hershme


• GARANCIA E SIGURISË: Rrota plotësisht e mbyllur shmang shtrëngimin e këmbëve të foshnjës. Biçikleta për fëmijë ka kaluar testet e kërkuara të sigurisë, të gjitha materialet dhe dizajni janë të sigurta për fëmijët, ju lutemi ndjehuni të sigurt për të zgjedhur.

Features

Materiale:
Metal
Ngjyrë:
Koral i lehtë

Similar Products

You may also be interested in